Τα νέα της iAppsHellas Forums Xcode & Swift Καλώς ήλθατε στο νέο μας forum!

Tagged: , ,

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  iAppsHellas 6 years, 3 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #28464

  iAppsHellas
  Keymaster

  Νέο έτος, νέα έκδοση 6 του Xcode, νέα γλώσσα προγραμματισμού Swift… δεν ήταν δυνατόν να μην ετοιμάσουμε και εμείς ένα νέο forum, μέσα από το οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε με τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια που διοργανώνουμε στην άρτια διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων του iStorm στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και με όλους τους φίλους Developers, που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους από την χρήση της πλατφόρμας της Apple.

  forum_new

  H Swift είναι η απάντηση της Apple στην απαίτηση των Developers που ήθελαν την απλοποίηση αρκετών πραγμάτων, χωρίς όμως να θυσιαστει η απόδοση της κάθε υλοποίησης. Μερικά από τα στοιχεία στα οποία θα θέλαμε να εστιάσουμε είναι η πιο εύκολη σύνταξη που διαθέτει η Swift σε σχέση με την Objective C, το αυτόματο memory management, αλλά και τα Interactive Playgrounds – που επιτρέπουν στον προγραμματιστή να δει άμεσα την λειτουργία του κώδικα που έχει γράψει.

  Όπως αναφέρουμε και στους κανόνες, όλες οι απορίες και τα ερωτήματά σας θα πρέπει να αφορούν το Xcode 6 και την νέα γλώσσα προγραμματισμού Swift – αποκλειστικά. Θέλοντας να διατηρήσουμε το επίπεδο του forum, δεν επιτρέπονται τα greeklish. Η χρήση του forum σημαίνει την πλήρη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.