Η πλατφόρμα FileMaker είναι μια σουίτα εργαλείων που έχει σαν στόχο την κατασκευή ευέλικτων λύσεων με βάσεις δεδομένων και είναι συμβατή με Windows και Mac OS. Οι υλοποιήσεις που βασίζονται στην πλατφόρμα FileMaker, χρησιμοποιούνται σήμερα από εκατομμύρια ανθρώπους.

Πρόσφατα έγινε διαθέσιμη η έκδοση FileMaker Go, η οποία είναι η πρώτη σε πωλήσεις επαγγελματική εφαρμογή βάσης δεδομένων για το iPhone και το iPad. Το FileMaker Go σας επιτρέπει να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να αναζητήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ανα πάσα στιγμή στη συσκευή σας.

Με την εμπειρία μας στο iOS, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε έτοιμες λύσεις λήψης παραγγελία, πελατολογίου, πωλήσεων κ.λ.π., ενώ μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε custom εφαρμογή επιθυμείτε. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε σύνδεση και μεταφορά δεδομένων στις εφαρμογές της SingularLogic και όχι μόνο, για όλες τις υλοποιήσεις μας. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε υποστήριξη σε οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα έχετε – εισαγωγή δεδομένων, migration με SQL Server κ.λ.π.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@iappshellas.gr για να βρούμε την υλοποίηση που σας ικανοποιεί.

Comments are closed.