Θέλετε βοήθεια;

Έχετε κάποια απορία και… ντρέπεστε να ρωτήσετε;

Ρωτήστε τους “ειδικούς” μας!

Αφήστε μας ένα σχόλιο, και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε ASAP…

Δεν επιτρέπονται greeklish και η χρήση γραφής τρόπου SMS!

791 comments

 • 21/03/2017 at 00:54 // Reply

  Καλησπέρα, έχω ένα iPhone 4s και πήγα να ανοίξω μία εφαρμογή χθες και ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση μόνο του, και αμέσως άναψε… μου συμβαίνει πρώτη φορά… θα πρέπει να ανησυχώ; Ή ειναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων:)

  • 21/03/2017 at 10:57 // Reply

   Καλημέρα, μπορεί να συμβεί, μην ανησυχείς…

 • 13/03/2017 at 15:58 // Reply

  Γεια σας
  Διαβαζω διαφημισεις αυτοκινητων που διαθετουν το apple car play στην Ελλάδα και ανακοινώσεις (και στο site σας)για τις δυνατότηες του, τις νεες εταιρελιςπου εχουν συμβληθει με την Apple κλπ. Παραλληλα η Apple δινει πληρεις οδηγιες στα ελληνικά για τη χρηση του. Και παραλληλα εξαιρει τη χωρα μας από τις χωρες οπου λειτουργει το car play. Επειδη πρόκειται βα αγορασω αυτοκινητο που διαφημιζει στα ελληνικα το car paly και το βρισκω πολύ χρήσιμο, μπορειτε να μου πειτε τι ακριβώς συμβαινει; Λειτοργει στη χωρα μας; Γνωριζετε καποιον που να τοχρησιμοποιει; Και αν όχι, υπάρχει περιπτωση να μας κανει τη χαρη η Apple στο άμεσο μελλον; (Εχω το Iphone 7, Ios 10 κλπ)
  Σας ευχαριστω πολύ

  • 14/03/2017 at 10:18 // Reply

   Καλημέρα,

   Δεν έχουμε δοκιμάσει στην Ελλάδα το CarPlay και θα πρέπει να πάμε με την επίσημη θέση της Apple – ότι στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται προς το παρόν.

   Θα μπορούσες όμως να επιλέξεις ένα αυτοκίνητο που να το υποστηρίζει και να το χρησιμοποιήσεις σε πιθανή υποστήριξη στο μέλλον – με κάποια αναβάθμιση στο iOS…

1 75 76 77

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*