Θέλετε βοήθεια;

Έχετε κάποια απορία και… ντρέπεστε να ρωτήσετε;

Ρωτήστε τους “ειδικούς” μας!

Αφήστε μας ένα σχόλιο, και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε ASAP…

Δεν επιτρέπονται greeklish και η χρήση γραφής τρόπου SMS!

825 comments

 • 02/02/2018 at 15:43 // Reply

  Γεια σας,
  Ένας φίλος μου, ο οποίος είχε το 5s (16GB), πήρε το 7 plus (32GB)… Κρατήσαμε αντίγραφο ασφαλείας και έπειτα κάναμε ανάκτηση μέσω iTunes. Ωστόσο τώρα θέλει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το iCloud… απενεργοποιώντας όμως τη «Βιβλιοθήκη φωτό iCloud», του βγάζει μήνυμα ότι οι φωτογραφίες θα αφαιρεθούν απ τις συσκευές του. Δεν έχει άλλες συσκευές εκτος απ το iPhone… Υπάρχει κάποιος τρόπος λοιπόν έτσι ώστε να περαστούν οι φωτογραφίες απ το iCloud στο iPhone; έτσι ώστε στη συνέχεια να το απενεργοποιήσει;
  Ευχαριστώ 

  • 02/02/2018 at 15:54 // Reply

   Καλησπέρα,

   Το απλό είναι να αντιγράψει φυσικά τις φωτό κάπου, να “κλείσει” το iCloud και να τις ανεβάσει στην συσκευή με άλλον τρόπο – υπάρχουν μια σειρά από file browserπου μπορούν να παρουσιάσουν και εικόνες.

 • 07/10/2017 at 23:20 // Reply

  Καλησπέρα,
  έχω στον υπολογιστή μου (windows) το iTunes και κάθε φορά που συνδέω το iPhone στον υπολογιστή για οποιαδήποτε “εργασία” (π.χ. να περάσω μουσική στο iPhone), ο υπολογιστής κρατάει αντίγραφο ασφαλείας του περιεχομένου του iPhone. Θα ήθελα να μου πείτε σε ποιον φάκελο του υπολογιστή αποθηκεύονται τα αντίγραφα ασφαλείας(?).
  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

1 77 78 79

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*