Η εφαρμογή του iAppsHellas για το iOS αποτελεί μια υλοποίηση που έχει σαν στόχο να σας προσφέρει άμεση πληροφόρηση για όλα τα νέου του φορητού λειτουργικού της Apple, αλλά και να σας φέρει ακόμη πιο κοντά στην παρέα μας. Μάθετε όλα τα νέα που αφορούν το iOS, με μια ματιά. Διαβάστε τα θέματα που θέλετε με ένα κλικ, ενώ μπορείτε να γνωρίσετε τις δραστηρίοτητες της δημιουργικής ομάδας της iAppsHellas.

iAppsApp_1_1_14

Η υλοποίηση μας για το iOS προσφέρει πληροφόρηση σχετικά με τα νέα του blog, αλλά παρέχει και πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στο blog. Έχοντας ετοιμάσει μια εφαρμογή αποκλειστικά για το iOS 7, έχουμε λάβει υπόψιν μας όλες τις προσθήκες που θα πρέπει να περιλαμβάνει μια σύγχρονη υλοποίηση, όπως νέα animations και transparent αντικείμενα, ενώ μέχρι και το background της εφαρμογής ανανεώνεται δυναμικά!

Με την χρήση των Push Notifications μπορούμε να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό, ενώ μέσω του chat μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους υπόλοιπους φίλους μας και αν το επιθυμείτε, να ενημερώνεστε για κάθε νέο μήνυμα στο chat μέσω Push Notifications – εφόσον το επιλέξετε μέσα από τις ρυθμίσεις.

iTunes link

Είμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες και βελτιώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας στο :

sales@iappshellas.gr

Comments are closed.