Η iAppsHellas αναπτύσσει εφαρμογές για smartphones και tablets με εξειδίκευση στο iOS, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της μεταφοράς τους σε όλες τις πλατφόρμες της αγοράς. Η δημιουργική μας ομάδα είναι σε θέση να σας βοηθήσει στη σχεδίαση, αλλά και να προχωρήσει στην υλοποίηση της εφαρμογής που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα πετύχει τους στόχους που έχετε θέσει. Το τελικό προϊόν θα μπορεί να προσφέρει τη μέγιστη εμπειρία στο χρήστη, κάνοντας χρήση όλων των τεχνολογιών αιχμής – Push notifications, Cloud data κ.λ.π.

Mobile application development

Η εμπειρία μας στις υλοποιήσεις που αφορούν το Wallet, μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε την κατάλληλη εφαρμογή που θα διαχειριστεί την δική σας loyalty κάρτα. Ένα “έξυπνο” πάσο με το οποίο ο πελάτης σας θα κερδίζει πόντους κάνοντας αγορές στα καταστήματά σας, ενώ μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε εξειδικευμένο σενάριο εξυπηρετεί την εμπορική σας πολιτική. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει μια σειρά από επιτυχημένα brands, ενώ οι υλοποιήσεις μας αφορούν εταιρείες από διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς.

mobile-application-development3

Η εμπειρία μας τόσο σαν certified consultants της SingularLogic, όσο και σαν registered developers της Apple στο iOS, μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να “συνδέσουμε” την επιχείρησή σας με το Wallet, δημιουργώντας την δική σας loyalty κάρτα με την οποία ο πελάτης θα μπορεί να κερδίζει πόντους κάνοντας αγορές στα καταστήματά σας, να δημιουργήσουμε εκπτωτικά κουπόνια τα οποία θα προσφέρουν συγκεκριμένη έκπτωση σε κατηγορίες προϊόντων αλλά και δωροεπιταγές τις οποίες οι πελάτες θα μπορούν να εξαργυρώνουν μαζί με τις αγορές τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@iappshellas.gr ή καλέστε μας στο 210 9581372 για να σας παρουσιάσουμε τις λύσεις που μπορούμε να παρέχουμε στην επιχείρησή σας, ώστε να εκμεταλλευτείτε την αναπτυσσόμενη αγορά των mobile applications.

Comments are closed.