Θέλετε να υλοποιήσετε την δική σας εφαρμογή για το iOS με την χρήση του Xcode και χρειάζεστε κάποια… βοήθεια; Σε συνέχεια των σεμιναρίων που αφορούν την δημιουργία εφαρμογών για iPhone και iPad, με την χρήση του Xcode τα οποία διοργανώσαμε με το iStorm τα 5 τελευταία χρόνια, τώρα προχωρούμε στο επόμενο βήμα και σε συνεργασία με την Enginius διοργανώνουμε διαδικτυακά hands-on σεμινάρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα της εκμάθησης της πλατφόρμας της Apple σε όλους τους ενδιαφερόμενους, από την ευκολία του γραφείου ή του σπιτιού τους!

Με την χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας GotoWebinar, είμαστε σε θέση να καλύψουμε πλήρως ένα διαδικτυακό σεμινάριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν τον λόγο, να κάνουν ερωτήσεις και συζητήσουν μεταξύ τους μέσω του ενσωματωμένου chat room. Οι συμμετέχοντες από ολόκληρη την Ελλάδα μπορούν να μας παρακολουθήσουν από το γραφείο ή από το σπίτι τους, χωρίς την ταλαιπωρία και τα επιπλέον έξοδα με τα οποία θα έπρεπε να επιβαρυνθούν για να παρακολουθήσουν το hands-on σεμινάριο στην Αθήνα.

Τα hands-on σεμινάρια καλύπτουν την τελευταία έκδοση τόσο του Xcode, όσο και της νέας γλώσσας προγραμματισμού Swift, ενώ μεταξύ των άλλων γίνονται αναφορές σε όλες δυνατότητες που προσφέρει η Apple όπως είναι η χρήση των Unified Storyboards, ενώ καλύπτουμε και την σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να γνωρίσουν τη μοναδική εμπειρία που μόνο η Apple μπορεί να προσφέρει, αφού έχουν σε αποκλειστική διάθεσή τους όλη την ύλη του σεμιναρίου στο iTunes U. Έτσι είναι σε θέση μεταξύ των άλλων να ξεκινήσουν μια συζήτηση αλλά και να κάνουν κάποιες σχετικές ερωτήσεις, λαμβάνοντας τις σχετικές ενημερώσεις ακόμη και μέσω Push Notifications.

Το επόμενο 10ωρο hands-on σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00 – τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου δεν θα γίνει το δύωρο – και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φροντίσει εγκαίρως για την κράτηση της θέσης του, καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός τους – έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα του σεμιναρίου.

Comments are closed.