Θέλετε να υλοποιήσετε την δική σας εφαρμογή για το iOS με την χρήση του Xcode και χρειάζεστε κάποια… βοήθεια; Οι κύκλοι σεμιναρίων ανάπτυξης εφαρμογών στο iOS που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το iStorm, το πρώτο Apple Premium Reseller Store στο κέντρο της Αθήνας στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματος, αλλά και τα διαδικτυακά hands-on σεμινάρια που υλοποιούμε σε συνεργασία με την Enginius, αποτελούν το ιδανικό kick-start!

Τα hands-on σεμινάρια καλύπτουν την τελευταία έκδοση τόσο του Xcode, όσο και της νέας γλώσσας προγραμματισμού Swift, ενώ μεταξύ των άλλων γίνονται αναφορές σε όλες δυνατότητες που προσφέρει η Apple όπως είναι η χρήση των Unified Storyboards, ενώ καλύπτουμε και την σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud.

Με την χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας GotoWebinar, είμαστε σε θέση να καλύψουμε πλήρως ένα διαδικτυακό σεμινάριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν τον λόγο, να κάνουν ερωτήσεις και συζητήσουν μεταξύ τους μέσω του ενσωματωμένου chat room. Οι συμμετέχοντες από ολόκληρη την Ελλάδα μπορούν να μας παρακολουθήσουν από το γραφείο ή από το σπίτι τους, χωρίς την ταλαιπωρία και τα επιπλέον έξοδα με τα οποία θα έπρεπε να επιβαρυνθούν για να παρακολουθήσουν το hands-on σεμινάριο στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες στα seminars και στα webinars μπορούν να γνωρίσουν τη μοναδική εμπειρία που μόνο η Apple μπορεί να προσφέρει, αφού έχουν σε αποκλειστική διάθεσή τους όλη την ύλη του σεμιναρίου στο iTunes U. Έτσι είναι σε θέση μεταξύ των άλλων να ξεκινήσουν μια συζήτηση αλλά και να κάνουν κάποιες σχετικές ερωτήσεις, λαμβάνοντας τις σχετικές ενημερώσεις ακόμη και μέσω Push Notifications.

Σε συνέχεια λοιπόν των επιτυχημένων Σεμιναρίων ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone/iPad με τη χρήση του Xcode, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το iStorm στην πλατεία Κολωνακίου, σας προσκαλούμε στον νέο κύκλο που πραγματοποιείται την εβδομάδα 8/5-12/5/17.

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μία εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με το Xcode, το πανίσχυρο και ευέλικτο εργαλείο προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για τη δημιουργία εφαρμογών για το iOS 10. Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του Xcode, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS.

Η παρακολούθηση της παρουσίασης είναι δωρεάν.

Την Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή, 9-12 Μαΐου, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η 8ωρη hands-on εκπαίδευση στο Xcode 8. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις στο Xcode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες. Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων, πώς θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα εργαλεία που δίνει το Xcode, προκειμένου να παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη υλοποίηση.

Η παρακολούθηση της 8ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 80€ / άτομο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματος iStorm, στο κέντρο της Αθήνας στην Πλατεία Κολωνακίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια ανάπτυξης εφαρμογών για το iOS και δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Comments are closed.