Σε συνεργασία με το iStorm, το πρώτο Apple Premium Reseller Store στο κέντρο της Αθήνας, προχωράμε στην έκδοση του πρώτου εκπτωτικού κουπονιού για τους φίλους του iAppsHellas, δίνοντάς σας την δυνατότητα να κερδίσετε έκπτωση 10% σε non Apple accessories, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι για να κάνετε τις αγορές σας στο iStorm που βρίσκεται στην πλατεία Κολωνακίου ή στο κατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισού, στο εμπορικό κέντρο River West. Πλοηγηθείτε λοιπόν με τον mobile Safari σε αυτή την σελίδα, συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας στην παρακάτω φόρμα, πατήστε το “Get Pass!” και προσθέστε στο Passbook το εκπτωτικό κουπόνι που θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής σας. Τόσο απλά!

Για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το κουπόνι που σας προσφέρουμε στο iPhone ή το iPod Touch σας, θα πρέπει πρώτα να έχετε εγκαταστήσει την έκδοση 6 του iOS στην συσκευή σας. Επιπλέον το κουπόνι έχει την ικανότητα να ενημερώνεται δυναμικά, δίνοντάς μας την δυνατότητα να σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με άλλες προσφορές του iStorm, αλλά και με όλα τα σημαντικά νέα του iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*