Η δημιουργική ομάδα της iAppsHellas σε συνεργασία με την Financialteam, σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν σύμφωνα με τoν ισχύοντα φορολογικό νόμο και με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον φορολογητέο εισόδημα.

Με τoν πλέον εύκολο τρόπο, καταχωρώντας σε έτοιμες φόρμες τα περιουσιακά στοιχεία και με απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ηλικία σας και την οικογενειακή σας κατάσταση, μπορείτε να έχετε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα, στην παλάμη του χεριού σας!

tek2All_940_n2

Δυνατότητες και πλεονεκτήματα εφαρμογής:

– Έξυπνη καταχώρηση.
Η εφαρμογή επιλέγει τις default τιμές χωρίς εσείς να χρειαστεί να τις πληκτρολογήσετε σε συγκεκριμένα πεδία, ενώ έχει την δυνατότητα να κάνει αυτόματο έλεγχο και διόρθωση της καταχώρησής σας.

– Γρήγορη καταχώρηση.
Επιλέξτε το περιουσιακό στοιχείο και μεταβάλετε τα δεδομένα του ανά πάσα στιγμή με ελάχιστα κλικ, ενώ μπορείτε να στείλετε με email το αποτέλεσμα του υπολογισμού. Με την προσθήκη της λίστας με τα “Αγαπημένα” μπορείτε άμεσα να υπολογίσετε, όχι μόνο τα δικά σας κριτήρια αλλά και κάποιων τρίτων, ενώ η αναζήτηση στα “Αγαπημένα” υποστηρίζεται από ένα Ελληνικό ευρετήριο.

– Άμεση βοήθεια.
Ενημερωθείτε άμεσα για τα στοιχεία που πρέπει να καταχωρήσετε, κατά την στιγμή της καταχώρησης, με την ενσωματωμένη βοήθεια, η οποία διαφοροποιείται ανάλογα για κάθε ξεχωριστή κατηγορία τεκμηρίου. Ταυτόχρονα μπορείτε μέσα από την εφαρμογή να διαβάσετε το manual που έχουμε δημιουργήσει για τους χρήστες της εφαρμογής.

– Ολοκληρωμένη τεκμηρίωση.
Διαβάστε ολόκληρη την κείμενη νομοθεσία που αφορά τα τεκμήρια, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας πείτε τις προτάσεις σας για την βελτίωση της εφαρμογής, να μας ρωτήσετε για θέματα που έχουν να κάνουν με την ερμηνεία της νομοθεσίας, ενώ επιπλέον έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα νέα που αφορούν τα τεκμήρια διαβίωσης, αλλά και να ενημερώνεστε μέσω Push Notifications.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο iOS, όσο και στο Android. Οι χρήστες του λειτουργικού της Google μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν, αλλά οι χρήστες του AppStore έχουν την δυνατότητα καταβάλλοντας το τίμημα των 2.29 Ευρώ, να κερδίσουν εκπτώσεις σε υπηρεσίες που προσφέρουν τα σημεία του δικτύου εξυπηρέτησης πολιτών της Financialteam.

Οι υπολογισμοί θα πρέπει να ελέγχονται σύμφωνα με τα ισχύοντα της εκάστοτε φορολογικής νομοθεσίας.

iTunes link

Google Play link

Είμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες και βελτιώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας στο :

sales@iappshellas.gr

Comments are closed.