Νέοι κύκλοι σεμιναρίων ανάπτυξης εφαρμογών iPhone/iPad

Σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης των προηγούμενων κύκλων εκπαίδευσης σε συνεργασία με τo iStorm, διοργανώνουμε νέους κύκλους σεμιναρίων, γύρω από την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS.

Έχουν προγραμματιστεί 3 κύκλοι έως το τέλος της χρονιάς – σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίας για τον κύκλο του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της μικρής χωρητικότητας της αίθουσα εκπαίδευσης του καταστήματός (έως 16 άτομα), κάθε σεμινάριο μπορεί να το παρακολουθήσει περιορισμένος αριθμός ατόμων.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, από τις 6:00μμ έως τις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ένα εισαγωγικό σεμινάριο γνωριμίας με το xCode, την πανίσχυρη και ευέλικτη γλώσσα προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για την ανάπτυξη εφαρμογών στο iOS. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του xCode, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι Δωρεάν.

Την Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή, 5, 6 & 7 Οκτωβρίου 2011, από τις 6:00μμ έως τις 8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η 6ώρη hands–on εκπαίδευση στο xCode. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις xCode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.

Η παρακολούθηση της 6ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 60€ / άτομο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του iStorm, στην Πλατεία Κολωνακίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή στο συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο ημερολόγιο σεμιναρίων του iStorm, πατώντας εδώ. (http://www.istorm.gr/calendar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*