Δείτε Netflix και στο Apple TV 2G/3G στην Ελλάδα(!)

Πριν από αρκετό καιρό σας είχαμε ετοιμάσει έναν οδηγό ώστε να είναι εφικτό να δείτε τις ταινίες του Netflix στο iPad και στο iPhone σας στην Ελλάδα. Σήμερα θα σας δείξουμε ένα νέο τρόπο, ο οποίος όμως κάνει εφικτή την αναπαραγωγή και στο Apple TV! Διαβάστε λοιπόν τα βήματα που έχουμε ετοιμάσει και σε χρόνο μηδέν, θα έχετε διαθέσιμη την τεράστια database ταινιών του Netflix, σε όλες τις συσκευές σας!

1. Δημιουργείστε έναν λογαριασμό στο Netflix. Στην αρχική σελίδα πατήστε στο κουμπί με το οποίο δηλώνετε πως έχετε διεύθυνση εντός US. Στην συνέχεια προχωρήστε στην εγγραφή και δηλώστε μια τυχαία διεθύθυνση στην Αμερική – το Google Maps είναι μια καλή λύση για να βρείτε μια πραγματική τυχαία διεύθυνση με σωστό Τ.Κ. κ.λ.π.

Η πληρωμή θα γίνει υποχρεωτικά με πιστωτική κάρτα – στην περίπτωσή μας έγινε με μια Πειραιώς Visa, καθώς το PayPal δηλώνει την πραγματική σας διεύθυνση στην Ελλάδα. Απλά στα στοιχεία της πιστωτικής θα βάλετε το Τ.Κ. της αμερικάνικης διεύθυνσης που έχετε δηλώσει.

Να σημειώσουμε πως πρέπει να επιλέξετε μόνο την υπηρεσία streaming, καθώς αν πληρώσετε επιπλέον για να σας στέλνουν DVDs, θα τα στέλνουν στην διεύθυνση που δηλώσατε φυσικά και όχι στην Ελλάδα. Είναι πιθανό να χρειαστεί να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία του UnoTelly – έστω το δωρεάν trial -, πριν να προχωρήσετε στην εγγραφή σας στο Netflix. Ο λογαριασμός σας τώρα είναι ενεργός, αλλά αν δοκιμάσετε να δείτε κάποια ταινία θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος.

2. Για λυθεί αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να “ξεγελάσουμε” το Netflix, χρησιμοποιώντας μια DNS υπηρεσία. Εμείς προτείνουμε την υπηρεσία UnoTelly, η οποία μπορεί να σας παρέχει ταυτόχρονα DNS και VPN, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή και σε 3G/4G, αλλά και δημόσια δίκτυα, με οποιαδήποτε iOS συσκευή. Περισσότερα για το UnoTelly μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφού δηλώσετε και ενεργοποιήσετε την IP σας στην υπηρεσία UnoTelly, θα πρέπει στο Apple TV να πάτε στις ρυθμίσεις τις συσκευής Settings > General > Network > Configure TCP/IP > Configure Manually και χωρίς να μεταβάλετε τις ρυθμίσεις IP & Subnet, να επιλέξετε την διεύθυνση που σας δίνει η υπηρεσία στην τιμή του DNS. Τέλος και για να γίνει το Netflix διαθέσιμο, πηγαίνετε Settings > General > iTunes Store > Location και επιλέξετε United States. Με την ίδια λογική μπορείτε να ρυθμίσετε και τις υπόλοιπες iOS συσκευές.

Η υπηρεσία παρέχει αναλυτικές οδηγίες, ενώ μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε άλλες συνδρομητικές λύσεις όπως HULU κ.λ.π. Το συνολικό κόστος της λύσης δεν ξεπερνά τα 10 Ευρώ μηνιαίως. Αν το δοκιμάσετε και αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε δυσκολίες, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*