Ο Zakk Minimal μας μιλάει για το FL Studio Mobile [Audio]

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για την άφιξη του FL Studio Mobile στο iOS – την μεταφορά δηλαδή του πασίγνωστου Fruityloops στην mobile πλατφόρμα της Apple.

Σήμερα έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε την άποψη ενός παραγωγού που έχει χρησιμοποιήσει στην δουλεία του, τόσο την desktop έκδοση του Fruityloops, όσο και την έκδοση για το iOS. Μιλάμε για τον Zakk Minimal – ή κατά κόσμο Κώστα Ζακαίο – ο οποίος είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους δημιουργούς ηλεκτρονικής μουσικής. Ο Zakk Minimal δικαίωσε για μία ακόμα φορά αυτόν τον χαρακτηρισμό με την πρόσφατη διασκευή του στο “Fade To Gray” των Visage. Αναφορικά λοιπόν με το FL Studio Mobile μας είπε πως…

…τελικά, όσο περνούν τα χρόνια, η τεχνολογία πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο θαύμα! Ποιος θα το πίστευε ότι κάποτε θα μπορούσες με το πάτημα σου σε μια οθόνη αφής, τόσο απλά, να αφήσεις το δικό σου μουσικό αποτύπωμα ή τη μουσική σου σύνθεση, οπουδήποτε και οποιαδήποτε χρονική στιγμή!

Έτσι λοιπόν το FL Studio Mobile της Image Line, μου έδωσε την ευκαιρία σε κάποιο πρόσφατο ταξίδι μου, να αυτοσχεδιάσω, να χρησιμοποιήσω τις λούπες μου και να δημιουργησω αυτο το υπέροχο track, χωρίς laptop ή controllers, μόνο με το iPhone και την φαντασία μου!

Zakk minimal Controversial Feeling by zakk minimal

Σχετικά με την χρηστικότητα της εφαρμογής, μπορώ να πω πως με εξέπληξε το arrangement view, και το ευχάριστο interface toy, καθώς επίσης και οι δυνατότητες που σου παρέχει, τις οποίες μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ξεχωριστά στο κάθε track του κομματιού.

Αυτό που θέλω να επισημάνω σε όλους τους φίλους-ες producers είναι…

Τry it out at home!

Ηave fun,

Zakk Minimal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*