Σεμινάρια xCode από το iStorm & το iAppsHellas!

Σε συνεργασία με το iStrorm, το πρώτο Apple Premium Reseller Store στο κέντρο της Αθήνας, διοργανώνουμε την Δευτέρα 9/5/2011, στις 6:00μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ, μια εισαγωγική παρουσίαση για το xCode, ενώ θα ακολουθήσει την Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή, στις 11, 12 & 13 Μαΐου, από τις 6:00μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ., μία 6ώρη hands–on εκπαίδευση στο xCode.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του iStorm, που δημοσιεύθηκε σήμερα:

Σε συνεργασία με τo iAppsHellas διοργανώνουμε την προσεχή εβδομάδα ένα κύκλο σεμιναρίων, ενημέρωσης και εκπαίδευσης γύρω από την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου, από τις 6:00μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ένα εισαγωγικό σεμινάριο γνωριμίας με το xCode, την πανίσχυρη και ευέλικτη γλώσσα προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του xCode, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS.

Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι Δωρεάν.

Την Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή, 11, 12 & 13 Μαΐου, από τις 6:00μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί μία 6ώρη hands–on εκπαίδευση στο xCode. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις xCode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.

Η παρακολούθηση της 6ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 60€ / άτομο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματός μας στην Πλατεία Κολωνακίου και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της ανακοίνωσης του iStorm, αλλά καλά θα κάνετε να βιαστείτε, καθώς πραγματικά οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σας περιμένουμε όλους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*