Το aTV Flash στο Apple TV 2G του iAppsHellas!

Σας το είχαμε υποσχεθεί και φροντίζουμε να κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε ενημερώσει για το aTV Flash – αλλά στο iAppsHellas θέλουμε να σας μεταφέρουμε περισσότερο από οποιεσδήποτε πληροφορίες, τις δικές μας εντυπώσεις. Έτσι λοιπόν πριν από 2-3 ημέρες εγκαταστήσαμε το aTV Flash black στο Apple TV 2G του iAppsHellas και είμαστε σε θέση να σας πούμε δυο λόγια για ολόκληρη την διαδικασία.

Μετά λοιπόν από την απαραίτητη αγορά ενός micro usb καλωδίου – το οποίο μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα καταστήματα σχετικά με το αντικείμενο, στην περίπτωσή μας ήταν το Πλαίσιο -, προχωρήσαμε στο Jailbreak της συσκευής με το εργαλείο που δίνει η FireCore, το Seas0nPass. Το JB εργαλείο είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε για Mac OS – 10.6 και πάνω – ή για Windows – XP και πάνω.

Η διαδικασία είναι πραγματικά απλή, καθώς κατεβάζεται την εφαρμογή, συνδέεται το Mac ή το PC σας με το Apple TV 2G και ακολουθείτε τα βήματα στα οποία σας καθοδηγεί το Seas0nPass. Το εργαλείο θα κατεβάσει το τελευταίο firmware – το οποίο στην περίπτωσή μας και με το διαθέσιμο Jailbreak δεν απαιτεί Tethered boot, κάτι που θα το εκτιμήσετε αρκετά στην περίπτωση που πρέπει να κάνετε συχνά επανεκκίνηση το Apple TV 2G -, θα σας βοηθήσει να βάλετε το Apple TV 2G σε DFU Mode, και θα εγκαταστήσει το Jailbroken iOS χωρίς εσείς να κάνετε σχεδόν τίποτα!

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία – και με την προϋπόθεση να έχετε αγοράσει το aTV Flash black -, θα κάνετε login στο site της FireCore για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση που είναι διαθέσιμη – γιατί αν έχετε κατεβάσει όπως εμείς μια προηγούμενη έκδοση και προσπαθήσετε να την εγκαταστήσετε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, θα φάτε… πόρτα!

Η εφαρμογή θα βρει το Apple TV 2G – το οποίο θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ασύρματο δίκτυό σας -, και θα εγκαταστήσει την εφαρμογή. Μετά την πρώτη επανεκκίνηση του Apple TV 2G θα εμφανιστεί ένα νέο μενού που περιλαμβάνει σχετικές ρυθμίσεις, αλλά κυρίως την επιλογή της εγκατάστασης των επιπλέον εφαρμογών που επιθυμείτε – web browser, media player κ.λ.π.

Θέλετε να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με το aTV Flash black και το Apple TV 2G, έτσι; Θα αρχίσουμε να κάνουμε θέματα με την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, για αυτό τον λόγο, μείνετε συντονισμένοι! Έτσι για να σας πειράξουμε λιγάκι, θα σας πούμε πως είναι μεγάλη ευκολία να περιηγείστε μέσα στους φακέλους του Macbook σας και να παίζετε όποια ταινία AVI θέλετε!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*