Ενοικιάστε ταινίες στο Apple TV 2G στην Ελλάδα(!)

Πρόσφατα σας μεταφέραμε τις εντυπώσεις μας σχετικά με τo νέο Apple TV 2G, αφού το χρησιμοποιήσαμε μερικές ημέρες. Ένα από ελάχιστα αρνητικά στοιχεία ήταν η αδυναμία ενοικίασης ταινιών από το US AppStore.

Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουμε, καθώς πρόσφατα βρήκαμε τρόπο για ενοικιάσουμε οποιαδήποτε ταινία ή TV Show θέλουμε και μάλιστα με πολύ εύκολη διαδικασία. Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε.

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε login με έναν US Account στο Apple TV. Μόλις συνδεθείτε θα δείτε επιπλέον ότι έχετε ξεκλειδώσει και το μενού των TV Shows. Για να μπορέσετε να «φορτώσετε» χρήματα στον Αμερικάνικο λογαριασμό, θα πάτε εδώ και θα αγοράσετε Gift Cards – με μια κάποια μικρή επιβάρυνση καθώς η κάρτα των $15 κοστίζει κάτι παραπάνω από $18. Με την υπάρχουσα διαφορά του Ευρώ σε σχέση με το Δολάριο, η αγορά της κάρτας των $15, δεν θα ξεπεράσει τα 15 Ευρώ.

Μόλις λάβετε τον κωδικό στο email που θα δηλώσετε, θα κάνετε login στο iTunes του υπολογιστή σας με τον Αμερικάνικο λογαριασμό και θα προχωρήσετε σε redeem του κωδικού που μόλις λάβατε. Στην περίπτωσή μας, ο κωδικός ήρθε μετά από μερικά λεπτά και έτσι χθες απολαύσαμε The Sorcerer’s Apprentice σε HD ποιότητα και με ήχο 5.1(!)

Βέβαια θα πρέπει να ξεχάσετε τους Ελληνικούς υποτίτλους, ενώ για να μπορέσετε να δείτε την ταινία χωρίς διακοπές, θα χρειαστείτε σύνδεση στο internet με ταχύτητα ίση ή μεγαλύτερη των 6 Mbps.

Φίλε leonbis2000 σε ευχαριστούμε για την χρήσιμη πληροφορία. Είμαστε στην διαθεσή σας για τυχόν αποριές που μπορεί να έχετε.

Συζήτηση στο Applemania forum

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*