Το e-store του iStorm είναι στον αέρα!

To ηλεκτρονικό κατάστημα του iStorm είναι γεγονός και πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας!

Είναι πλέον επίσημο. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άνοιξε πλεόν τις πύλες του. Πηγαίνοντας στο e-store της σελίδας της iStorm θα μπορείτε να διαλέξετε από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων γύρω από την Apple η οποία θα ανανεώνεται και θα μεγαλώνει συνεχώς. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην σελίδα μας και να ανακαλύψετε την γκάμα της Apple, αλλά και τα Accessories για Mac, iPhone, iPod & iPad που σας ταιριάζουν!

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή με μετρητά – για παραλαβή από το κατάστημα. Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Visa electron, Diners, Mastercard, ενώ σας παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα εξόφλησης του ποσού μέσω δόσεων (3, 6, 9, 12, 18, 24, 36 δόσεις). Το πραγματικό ετήσιο επιτόκιο των δόσεων ανέρχεται σε 8,9%.

Σχετικά με τις παραδόσεις, παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.iStorm.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) στη πόλη της Αθήνας. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως – και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες.

Τέλος, μια πολύ χρήσιμη πληροφορία, είναι η ενημέρωση της διαθεσιμότητας, πριν την οριστικοποίηση της αγοράς σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*