Το TomTom Greece μιλάει Ελληνικά – επιτέλους!

Σας είχαμε ενημερώσει για την πρόσφατη γενικότερη αναβάθμιση του TomTom. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο από την κυκλοφορία της εφαρμογής στο App Store, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει την αναβαθμισμένη Ελληνική έκδοση η οποία εκτός από Ελληνικούς χάρτες διαθέτει και Ελληνικό μενού.

Η τελευταία έκδοση διαθέτει επιπλέον:

Πλοήγηση σε φωτογραφίες – Οι χρήστες μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν σε τοποθεσίες επιλέγοντας μια φωτογραφία αποθηκευμένη στο iPhone τους. Οι τοποθεσίες αναγνωρίζονται από geotags – μόνο αν έχετε ενεργοποιήσει τις Υπηρεσίες Τοποθεσίας στις φωτογραφίες σας.

Βελτιστοποίηση για το iPhone 4 – Αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της πιο πρόσφατης συσκευής, η εφαρμογή έρχεται με υψηλής ποιότητας γραφικά, καλύτερους χάρτες, πιο γρήγορη ανταπόκριση και βελτιωμένη αναγνώριση θέσης ακόμα και σε περιοχές με περιορισμένη λήψη GPS.

Νεότεροι και περισσότερο ενημερωμένοι χάρτες – Το 15% περίπου των δρόμων αλλάζει κάθε χρόνο και η εφαρμογή TomTom έρχεται με τους τελευταίους και πιο ενημερωμένους χάρτες. Δεν απαιτείται σύνδεση δεδομένων για την χρήση του χάρτη και την πλοήγηση σε κάποιον προορισμό.

Μια σημαντική είδηση στον χώρο της πλοήγησης, μιας και εφαρμογές όπως το Navigon αποκτούν έναν ισχυρό αντίπαλο, με κάποια σχετική καθυστέρηση όμως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*