Εργαστήρια Ιδρύματος Ευγενίδου: Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως από αύριο Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, θα ξεκινήσουμε εκ νέου τα εργαστήρια που αφορά την Python – τα οποία υλοποιούνται στα πλαίσια του εκπαιδευτικού μας προγράμματος για την περίοδο 2019-2020, σε συνεργασία με το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου και την Enginius -, καθώς οι μικροί μας φίλοι θα μπορέσουν…

…να τα παρακολουθήσουν από το σπίτι τους! Για άλλη μία φορά θα βασιστούμε στο Webex της Cisco, πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και από το Υπουργείο Παιδείας για την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ουσιαστικά δημιουργεί μία ψηφιακή τάξη, που επιτρέπει την διδασκαλία από απόσταση. Σε ότι αφορά τώρα τα εργαστήρια, θα γίνουν δύο ομάδες και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες και τις ώρες:

Α. 13, 20, 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου, Ώρες 17:00- 19:00.

Β. 15, 22, 29 Μαΐου και 5 Ιουνίου, Ώρες 17:00- 19:00.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τo πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*