Αυτό είναι το νέο iPhone SE! [Video]

H Apple ανακοίνωσε σήμερα το νέο iPhone SE – ένα μοντέλο που, όπως και το αρχικό iPhone SE που είχε κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου του 2016, αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές. Διαθέτει τον επεξεργαστή A13, η ανάλυση της οθόνης των 4.7 ιντσών είναι στα 1334×750 pixels με πυκνότητα 326 ppi, ενώ υποστηρίζει τις τεχνολογίες True Tone και Wide color display.

H νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις, στα 64GB, στα 128GB και στα 256GB, θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση κατά το πρότυπο Qi, αλλά και fast charging – 50% φόρτιση σε 30 λεπτά με φορτιστή των 18W -, θα είναι Dual-SIM (eSIM), ενώ θα υποστηρίζεται το πρότυπο Wi-Fi 6.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο hardware, η συσκευή έρχεται με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, εμπρόσθια FaceTime κάμερα με φακό στα 7 megapixels (εγγραφή video 1080p@30fps), ενώ ο οπίσθιος φακός είναι στα 12 megapixels (εγγραφή video 4k@60fps). Τέλος, η νέα συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη – πιστοποίηση IP67, έως 30 λεπτά σε μέγιστο βάθος ενός μέτρου.

Black. White. Or red. In a small 4.7” design. With studio-quality portraits. Sharp 4K video. Long battery life. A13 Bionic — the fastest chip in a smartphone. And the security of Touch ID, with privacy built in. iPhone SE. Lots to love. And less to spend.

Το νέο iPhone SE θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, κόκκινο (PRODUCT)RED, άσπρο και μαύρο. Η έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64GB θα πωλείται στα 399$, ενώ οι εκδόσεις των 128GB και 256GB θα πωλούνται στα 449$ και 549$ αντίστοιχα – οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν φόρους.

Το νέο iPhone SE αναμένεται να αντικαταστήσει το iPhone 8 ενώ παράλληλα καταργείται και το iPhone 8 Plus – κάτι που αφήνει περιθώριο και για κάποιο SE Plus μοντέλο στο μέλλον. Θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 17 Απριλίου, ενώ στη χώρα μας αναμένεται εντός των προσεχών εβδομάδων. Σε ότι αφορά τις τιμές στην Ελληνική αγορά τώρα… stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*