Μήπως η Apple αρχίζει να στερεύει από ιδέες; [Video]

Μην απορήσετε από τον τίτλο του δημοσιεύματός μας, η αφορμή είναι το νέο βίντεο της Apple που αφορά τις φωτογραφίες που μπορείτε να τραβήξετε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το Night mode σε iPhone 11 & iPhone 11 Pro προσφέρει μερικές φορές εντυπωσιακά αποτελέσματα και μπορεί το iPhone να είναι η πιο δημοφιλής φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, αλλά πέραν τούτου…

Take more natural looking photos in low-light with Night mode on iPhone 11 and iPhone 11 Pro.

“We Only Come Out At Night” by Smashing Pumpkins https://apple.co/319E22J

Explore more features at https://apple.co/2GN2VIj

…έχουμε την αίσθηση πως η εταιρεία από το Cupertino θερίζει ακόμη την φαντασία και τη δημιουργικότητα του Steve Jobs. Διαθέτει ένα πολύ δυνατό τμήμα marketing, αλλά θα πρέπει στο μέλλον να παράξει εκ νέου disruptive λύσεις, διαφορετικά τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην για την εταιρεία.

Μην πέσετε να μας φάτε, μια σκέψη κάνουμε. Η καθημερινότητα μας είναι συνυφασμένη με το iOS, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, καθώς το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*