Κολλήσαμε με το Head Ball 2 [Video]

Δεν πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι, αλλά μιας και μεταξύ των άλλων στόχος του blog είναι να μοιραζόμαστε και τις καθημερινές μας εμπειρίες από το iOS, σήμερα είπαμε να κάνουμε μια αναφορά στο Head Ball 2 – ένα άκρως εθιστικό παιχνίδι. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, δεν έχετε παρά να δείτε το σχετικό βίντεο. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά πέρα από τις αγορές εντός της εφαρμογής…

Join millions of players in one of the most competitive football games ever created. Compete against other players in your league and play to claim your place at the top of the ladder. Experience the thrill of the online matches in Head Ball 2 with the voice of the legendary commentator John Motson!

…μέρος των εσόδων για τους δημιουργούς έρχεται από τις – πολλές ομολογουμένως – διαφημίσεις. Μπορείτε να παίξετε με αντιπάλους από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αν θέλετε να το κατεβάσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*