Ολοκληρώνεται το εργαστήριο της Swift στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Σε συνέχεια των επιτυχημένων εργαστηρίων που υλοποιούμε σε συνεργασία με το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου και την Enginius, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση του νέου εργαστηρίου με τίτλο Μαθαίνω να προγραμματίζω σε Swift – το ερχόμενο Σάββατο. Το εργαστήριο αυτό αποτελεί μία εισαγωγή στις βασικές έννοιες προγραμματισμού και στην γλώσσα προγραμματισμού Swift

…μία εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων γλωσσών στον κόσμο, προϊόν της Apple, προσιτή και με μεγάλη χρηστικότητα. Στο τελευταίο δίωρο θα φτιάξουμε μία εφαρμογή εμφάνισης τρέχουσας θερμοκρασίας, μέσω της οποίας οι μικροί μας φίλοι θα έρθουν σε επαφή και με άλλες σημαντικές έννοιες, όπως τις υπηρεσίες διαδικτύου (web services) και τη μορφή ανταλλαγής δεδομένων JSON. Έτσι θα γνωρίσουν και μια σειρά από άλλες σύγχρονες τεχνολογίες.

Το εργαστήριο αφορά σε νέους από 12 έως 18 ετών και αποτελείται από τέσσερις δίωρες ενότητες. Για την συμμετοχή δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*