Έρχεται το Project Connected Home over IP…

Ο οικιακός αυτοματισμός βρίσκεται σε ανοδική πορεία και οι μεγάλες εταιρείες του χώρου συμπεριλαμβανομένων των Apple, Amazon & Google αποφάσισαν να συμμετέχουν σε ένα κοινό πρότυπο διασύνδεσης «έξυπνων» οικιακών συσκευών. Το πρότυπο ονομάζεται Project Connected Home over IP και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ. Οι κατασκευαστές των «έξυπνων» οικιακών συσκευών…

Project Connected Home over IP is a new Working Group that plans to develop and promote the adoption of a new, royalty-free connectivity standard to increase compatibility among smart home products, with security as a fundamental design tenet.

…θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν στην αγορά υλοποιήσεις συμβατές με τα όλα τα διαθέσιμα οικοσυστήματα. Επιπλέον οι διαθέσιμες λύσεις θα είναι ακόμη πιο οικονομικές, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ανοικτού κώδικα. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*