Ελάτε να μάθουμε Python… ξανά!

Σε συνέχεια της εκπαιδευτικής μας δραστηριότητας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εργαστήρια που θα υλοποιήσουμε και την περίοδο 2019-2020 σε συνεργασία με το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου και την Enginius. Το Σάββατο 9/11 παρουσιάζουμε λοιπόν τον πρώτο κύκλο εργαστηρίων για την νέα εκπαιδευτική σεζόν με τίτλο “Εισαγωγή στην Python“.

Το εργαστήριο αυτό αποτελεί μια εισαγωγή στις θεμελιώδεις έννοιες προγραμματισμού και στην γλώσσα προγραμματισμού Python, μία δημοφιλή γλώσσα, προσιτή και με μεγάλη χρηστικότητα. Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις βασικές δομές δεδομένων, καθώς και τις δομές ελέγχου. Επίσης θα καλυφθούν συναρτήσεις εισόδου και εξόδου δεδομένων, καθώς και βασικοί αλγόριθμοι και τέλος θα δημιουργήσουν διασκεδαστικά παιχνίδια, όπως η κρεμάλα και το mastermind.

Αφορά σε νέους από 12 έως 18 ετών και αποτελείται από τέσσερεις δίωρες ενότητες. Για την συμμετοχή δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού. Ημερομηνίες διεξαγωγής 09/11, 16/11, 23/11 και 30/11 15:00 – 17:00. Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο 210 9469 641.

Θα θέλαμε εδώ να σημειώσουμε πως αυτό δεν είναι το μοναδικό αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθούμε φέτος. Ετοιμάζουμε ένα νέο εργαστήριο και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην συχνότητα της iAppsHellas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*