Η ζωή με το iOS 13… μέρος πρώτο!

Μπορεί να μας είχε τρελάνει η Apple με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις, μπορεί να ετοιμάζουμε τις αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές που υποστηρίζουμε, αλλά η καθημερινή επαφή μας με το iOS 13 μας έκανε να εστιάσουμε σε ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που μας έχουν βολέψει ιδιαίτερα. Για παράδειγμα στα emails μας έχει εξυπηρετήσει η νέα προ-επισκόπηση, αλλά και η συγκέντρωση όλων των ενεργειών σε ένα κουμπί…

…κατά προβολή του κάθε ξεχωριστού email. Μία ακόμη ευχάριστη προσθήκη είναι η δυνατότητα της παρουσίασης των σημειώσεων με την μορφή των μικρογραφιών. Αν σκεφτεί κανείς πως για παράδειγμα σε έναν και μόνο λογαριασμό υπάρχουν 800+ σημειώσεις, καταλαβαίνετε πόσο χρήσιμη μας φαίνεται αυτή η προσθήκη.

Αν έχετε εγκατεστημένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την τοποθεσία της συσκευής, κατά την ερώτηση για χρήση πάντα ή μόνο όταν είναι ενεργή η εφαρμογή, εμφανίζει ταυτόχρονα και έναν χάρτη με τα σημεία στα οποία έγινε χρήση του geolocation. Υπάρχουν και άλλες μικρές ευκολίες – στις οποίες όμως θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτηση.

Περιμένουμε τις δικές σας μικρές ανακαλύψεις στα σχόλια του post. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να μας αφήσετε τα σχόλιά σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*