Έρχεται το… iPhone SE 2(!?)

Για μία ακόμη φορά η εταιρεία από το Cupertino δεν ανακοίνωσε τον διάδοχο του iPhone SE, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει, μιας και σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της εταιρείας TF International Securities, Ming-Chi Kuo, στις αρχές του νέου έτους ενδέχεται να παρουσιαστεί το… iPhone SE2. Η συσκευή θα θυμίζει το iPhone 8 και θα φοράει το νέο A13 SoC καθώς και LPDDR4X RAM.

– Apple will launch the iPhone SE2 in Q1 2020, TF International Securities analyst Ming-Chi Kuo said in a note Thursday.

– The iPhone SE2 will reportedly use the iPhone 8 body but the same A13 processor that’s used in the iPhone 11.

– Kuo said he thinks this will be the best upgrade for more than 100 million iPhone 6 series users.

Σύμφωνα με άρθρο του CNBC, το iPhone SE 2 θα διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών και αναμένεται να είναι φθηνότερο του iPhone 11. Το iPhone SE στοίχιζε $399 και λογικά ο διάδοχος του θα κυκλοφορήσει σε ανάλογη τιμή. Βέβαια και για να διατηρηθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, οι κάμερες που ενσωματώνει μην περιμένετε να είναι αντίστοιχες των τελευταίων μοντέλων iPhone.

Επίσης ενδέχεται να διατηρήσει και το πλήκτρο Home του iPhone 8 αντί να κάνει χρήση του Face ID. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*