Αυτό είναι το Apple TV+ [Video]

Στην παρουσίαση της προηγούμενης εβδομάδας, η εταιρεία από το Cupertino παρουσίασε την δική της λύση στον τομέα της ψυχαγωγίας. Φυσικά αναφερόμαστε στην συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ – η οποία θα έχει έναν προϋπολογισμό που θα φτάσει τα $6 δις. Στόχος της Apple είναι να προσφέρει πρωτότυπο περιεχόμενο που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια του χώρου – Netflix, HBO και Amazon.

In the far future, a virus has decimated humankind. Those who survived emerged blind.

Jason Momoa stars as Baba Voss, the father of twins born centuries later with the mythic ability to see—who must protect his tribe against a powerful yet desperate queen who believes it’s witchcraft and wants them destroyed. Alfre Woodard also stars as Paris, Baba Voss’ spiritual leader.

Coming November 1 to the Apple TV app with an Apple TV+ subscription: http://apple.co/_See

Μεταξύ των άλλων η εταιρεία θα προσφέρει και δικές της σειρές, όπως το See με τον Jason Momoa, του οποίου το trailer μπορείτε πιο πάνω. Η υπηρεσία θα κάνει το ντεμπούτο της την πρώτη ημέρα του Νοέμβρη σε πάνω από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και θα κοστίζει $4.99 – μετά τις πρώτες 7 δοκιμαστικές ημέρες.

Επιπλέον, όσοι αγοράζουν από εδώ και πέρα μία νέα συσκευή – iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch & Mac – θα έχουν δωρεάν συνδρομή για ένα έτος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*