Τα νέα iPhone με μια ματιά… [Video]

Στην χθεσινή ημέρα η εταιρεία από το Cupertino παρουσίασε τα νέα της προϊόντα και φυσικά τα νέα iPhone μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, καθώς έγιναν τα αποκαλυπτήρια των iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max & του iPhone 11. Το iPhone 11 αποτελεί τον διάδοχο του iPhone XR, προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και βίντεο, φοράει το Apple A13 Bionic chipset που τρέχει στα 7nm, έρχεται με διπλή οπίσθια κάμερα…

…με οθόνη 6.1 ιντσών LCD, θα διατίθεται σε εκδόσεις των 64GB, 128GB & 256GB και η τιμή του θα ξεκινάει από τα $699. Αρκετός χρόνος κατά την παρουσίαση των νέων συσκευών αναλώθηκε στην παρουσίαση της δυνατότητας των «slofies», των selfie φωτογραφιών και βίντεο σε slow motion – κάτι που μας έκανε εντύπωση, καθώς φαίνεται η Apple εστιάζει υπερβολικά στις φωτογραφικές ικανότητες των νέων iPhone.

iPhone 11 is ready for action. Featuring a dual-camera system for ultra wide photos, new Night mode, and the highest-quality video in a smartphone. Water resistance up to 2 meters for 30 minutes. Faster Face ID. A 6.1-inch Liquid Retina display. And all-day battery life. All powered by the A13 Bionic — the fastest chip in a smartphone.

Την παράσταση πάντως έκλεψε το πρώτο μοντέλο με τη σήμανση «Pro», το iPhone 11 Pro, που θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με 5.8 ιντσών οθόνη και μία με 6,5 ιντσών Super Retina HDR OLED οθόνη. Η οπίσθια κάμερα περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο, έναν υπερευρυγώνιο φακό και έναν τηλεφακό ανάλυσης 12 MP, που προσφέρει δυνατότητα λήψης βίντεο και σε ανάλυση 4K.

The first iPhone to be called Pro. Shoot with all-new Ultra Wide, Wide, and Telephoto cameras. Take photos in drastically lower light with Night mode. Capture the highest-quality video of any smartphone. All powered by A13 Bionic, the fastest chip in a smartphone, and with an unprecedented leap in battery life. Oh, and it’s water resistant up to 4 meters for 30 minutes.

Η νέα τεχνολογία με την ονομασία Deep Fusion συνδυάζει 9 φωτογραφίες, για να δώσει το τελικό αποτέλεσμα, ενώ η εμπρόσθια κάμερα αναβαθμίστηκε και αυτή με την σειρά της με αισθητήρα 12 MP. Τέλος, η μπαταρία θα έχει διάρκεια 4 με 5 ώρες περισσότερες σε σχέση με το iPhone XS, θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις των 64GB, 256GB & 512GB και η τιμή του θα ξεκινά από τα $999, ενώ η έκδοση Max θα ξεκινά από τα $1099.

Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 σε 30 χώρες και θα έρχονται με προ-εγκατεστημένο το iOS 13, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες στις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να δείτε και τα δύο βίντεο. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*