7 Λέξεις… διασκεδαστικό, δωρεάν και Ελληνικό!

Κάποιοι είναι ακόμη σε διακοπές, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ήδη επιστρέψει. Αν θέλετε λοιπόν να διασκεδάσετε και παράλληλα να ακονίσετε το μυαλό σας με ένα έξυπνο και Ελληνικό παιχνίδι, τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε τις 7 Λέξεις, το γνήσιο παιχνίδι γνώσεων που έχει 1.200.000 + κατεβάσματα στο App Store! Δείτε επιγραμματικά στη παρακάτω λίστα μερικά από τα στοιχεία του παιχνιδιού.

Παίξε, διασκέδασε, μάθε:

√ Δίνονται 7 στοιχεία και ψάχνεις 7 λέξεις!
√ Βρες τις λέξεις με οποιαδήποτε σειρά!
√ Δεν χάνεις αν μαντέψεις λάθος!
√ Χωρίς χρονικό όριο!
√ ΔΩΡΕΑΝ βοήθειες αν δυσκολεύεσαι!
√ Συχνές ενημερώσεις με νέες πίστες!

Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν διεκδικούν δάφνες, αλλά είναι καθαρά και ευανάγνωστα ακόμη και για παίκτες από την 3η ηλικία. Μια έξυπνη ιδέα για να μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι σε κάποια άλλη συσκευή είναι η χρήση κωδικών, τους οποίους εισάγετε όταν αλλάξετε συσκευή – αν και η παράλληλη χρήση του iCloud θα ήταν ακόμη πιο βολική.

Το καλύτερο όμως είναι πως το παιχνίδι είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*