Εκπτώσεις έως και 50% από την Korg

Η Korg δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις εκ μέρους μας. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί πέραν του Hardware και στο Software και μεταξύ των άλλων έχει δημιουργήσει μια σειρά από εκπληκτικές υλοποιήσεις στο iOS. Αν λοιπόν έχετε βάλει στο μάτι κάποια εφαρμογή για το iPad ή το iPhone, τώρα είναι η ευκαιρία καθώς οι καλοκαιρινές εκπτώσεις της εταιρείας φτάνουν ακόμη και το 50%!

We are launching a special summer sale with up to 50% OFF all KORG music production applications and software! The sale also applies to in-app items and software upgrades. This is a great opportunity to enrich your music production environment. Do not miss this Special Summer Sale before it ends on August 31 (Saturday)!

Sale Period
2019/7/18 (Thursday) – 2019/8/31 (Saturday)

Targeted Products
– KORG Gadget 2 series
– KORG Collection for Mac/Win
– All KORG’s iOS / Android music apps

Οι εκπτώσεις ξεκινούν από σήμερα, θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019 και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*