Εννέα χρόνια iAppsHellas!

Πέρασαν κιόλας εννέα χρόνια! Σαν σήμερα το 2010 ανεβάσαμε το πρώτο μας άρθρο, προσπαθώντας να σας μεταφέρουμε την καθημερινότητα μας, τόσο σαν χρήστες, όσο και σαν Developers του iOS, μέσα από το blog μας. Και αυτή την χρονιά είχαμε μια σειρά από επιτυχημένες συνέργειες, δημιουργώντας νέες υλοποιήσεις και συνεχίζοντας της εκπαιδευτική μας δράση.

Η iAppsHellas πέραν του blog, υλοποιεί για το iOS και το Android και τα τελευταία χρόνια έχουμε ανεβάσει μια σειρά από διάφορα projects, άλλα με το δικό μας Developer Account και άλλα για λογαριασμό τρίτων. Είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε μια ολοκληρωμένη σχεδίαση και να υλοποιήσουμε εξ αρχής οποιαδήποτε εφαρμογή – χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες αιχμής -, η οποία θα ικανοποιεί τις ανάγκες και θα είναι σε θέση να πετύχει τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε.

Σε ότι αφορά την εκπαίδευση τώρα, την σεζόν 2018-2019 είχαμε την χαρά να προσφέρουμε μέσω των webinars ένα ανανεωμένο περιεχόμενο, καλύπτοντας την γλώσσα Swift 4, το Xcode 10 και το iOS 12, ενώ οι συμμετέχοντες γνώρισαν τη μοναδική εμπειρία που μόνο η Apple μπορεί να προσφέρει, αφού είχαν σε αποκλειστική διάθεσή τους όλη την ύλη του webinar στο iTunes U!

Το υλικό των μαθημάτων στην δική μας περίπτωση προερχόταν από διάφορες πηγές και μεταξύ των άλλων περιελάμβανε τα αναλυτικά παραδείγματα του κώδικα που παρουσιάσαμε στα σεμινάρια, τα links των σχετικών βιβλίων που έχει κυκλοφορήσει η Apple και μια σειρά από δικές μας υλοποιήσεις, που είναι ήδη διαθέσιμες στο App Store. Τα διαδικτυακά hands-on webinars υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Enginius, δίνοντας έτσι την δυνατότητα της εκμάθησης σε όλους τους ενδιαφερόμενους, από την ευκολία του γραφείου ή του σπιτιού τους.

Επιπλέον ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Ευγενίδου, καθώς μια σειρά από εργαστήρια σχετικά με την Python πραγματοποιήθηκαν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του ιδρύματος, προσφέροντας τη δυνατότητα σε μαθητές να έλθουν για πρώτη φορά σε επαφή με μια αντικειμενοστραφή γλώσσα.

Φυσικά εξακολουθούμε να σας ενημερώνουμε για τα διάφορα νέα του χώρου, δίνοντας και πάλι έμφαση στις μουσικές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο iOS, μεταφέροντάς σας και τις προσωπικές μας εντυπώσεις από τα διαθέσιμα apps. Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ξανά για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας και ελπίζουμε πως θα σας κρατάμε συντροφιά και την επόμενη χρονιά, μέσα από τις σελίδες του blog μας, μέσα από την iOS εφαρμογή, αλλά και μέσα από την παρουσία μας στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Χρόνια πολλά iAppsHellas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*