Αυτό είναι το νέο Apple TV+!

Σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα πως η Apple ήθελε να μπει σφήνα στην αγορά των Netflix, Amazon Prime Video κ.α. με μια δική της streaming υπηρεσία. Έτσι προχθές παρουσίασε το Apple TV+ που θα περιλαμβάνει εκπομπές, τηλεοπτικές ταινίες και σειρές που θα κοστίσουν στη εταιρεία από το Cupertino περισσότερα από $2 δις – μόνο μέσα στο τρέχον έτος! Το κόστος για τους συνδρομητές..

…καθώς και το αναλυτικό περιεχόμενο θα γίνει γνωστό το φθινόπωρο, όταν θα γίνει και το λανσάρισμα της υπηρεσίας. Η Apple θέλει να μετατρέψει την εφαρμογή Apple TV σε ένα κεντρικό σημείο στο οποίο οι χρήστες θα διατηρούν τις διάφορες συνδρομές τους. Η εταιρεία παρουσίασε τα Apple TV Channels και ουσιαστικά οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν και να παρακολουθούν τις συνδρομές τους σε HBO, Showtime, Starz, CBS All Access κ.λ.π. απευθείας από την εφαρμογή.

Το περιβάλλον χρήσης έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη διαχείριση και καλύτερες προτάσεις για προγράμματα που οι χρήστες δεν έχουν δει. Να σημειωθεί ότι η νέα εφαρμογή Apple TV θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα και για Mac, ενώ η Apple ανακοίνωσε εφαρμογές iTunes Movies και Apple TV για τις τηλεοράσεις των Samsung, LG, Sony, Vizio κ.λ.π.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*