Τεκμήρια: Διαθέσιμη η νέα έκδοση για το iOS…

Η δημιουργική ομάδα του iAppsHellas σε συνεργασία με τo Δίκτυο εξυπηρέτησης πολιτών της Financial Team, σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν σύμφωνα με τoν ισχύοντα φορολογικό νόμο και με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον φορολογητέο εισόδημα.

pen-calc

Η εφαρμογή έχει συμπληρώσει επτά χρόνια ζωής και η υποστήριξή της από την πλευρά μας δεν έχει σταματήσει ούτε μια ημέρα, προσφέροντας συμβατότητα τόσο στο iOS 12, όσο και στις τελευταίες εκδόσεις του Android. Η υλοποίησή μας εναρμονίζεται με τον Ν.4110/2013 και με τον Ν.4321/2015 και η νέα αναβάθμιση που έγινε πρόσφατα διαθέσιμη για το iOS μεταξύ των άλλων διαθέτει μικρές βελτιώσεις στο UI, ώστε να υποστηρίζει περισσότερες συσκευές.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να συμπληρώσετε σε έτοιμες φόρμες τα περιουσιακά στοιχεία και αφού την ενημερώσετε σχετικά με την ηλικία σας και την οικογενειακή σας κατάσταση, είναι σε θέση να σας παρέχει την πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα, στην παλάμη του χεριού σας.

Θα την βρείτε στο App Store πατώντας εδώ – κοστίζει 2.29 Ευρώ, αλλά ο χρήστης μπορεί να κερδίσει εκπτώσεις σε υπηρεσίες της Financial Team σε όλη την Ελλάδα -, αλλά και στο Google Play πατώντας εδώ – χωρίς χρέωση. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*