Νέα iPad Pro 2018 & Apple Pencil 2ης γενιάς [Video]

Η εταιρεία από το Cupertino παρουσίασε τα νέα iPad Pro 2018 τα οποία διαθέτουν τον νέο επεξεργαστή A12X Bionic που προσφέρει 35% αύξηση ταχύτητας διεργασιών σε singlecore, ενώ στο multicore mode φτάνει μέχρι και το 90% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο! Τα νέα iPad Pro διαθέτουν οθόνες Liquid Retina (11” και 12.9”) με ελαχιστοποιημένα περιθώρια, νέα USB-C θύρα σύνδεσης και αναβαθμισμένο Apple Pencil 2ης γενιάς

…ενώ αισθητή είναι η απουσία του Home Button καθώς υποστηρίζουν Face ID και μάλιστα χωρίς την αμφιλεγόμενη εγκοπή. Οι διαστάσεις των νέων iPad Pro έχουν μειωθεί αισθητά, με το μοντέλο των 12.9” να είναι 15% λεπτότερο και συνολικά να διαθέτει 25% μειωμένο όγκο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Τα νέα iPad Pro διαθέτουν νέα θύρα USB-C που αντικαθιστά την lightning, υποστηρίζει ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, υποστήριξη ακόμη και για 5K οθόνες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την φόρτιση άλλων συσκευών όπως για παράδειγμα του iPhone.

Οι κάμερες των νέων μοντέλων υποστηρίζουν την τεχνολογία Smart HDR, με την οπίσθια κάμερα να είναι στα 12MP και να υποστηρίζει 4K videos, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι τεχνολογίας TrueDepth. Τα νέα iPad Pro διαθέτουν 10 ώρες αυτονομίας για πλοήγηση στο διαδίκτυο, παρακολούθηση βίντεο ή ακρόαση μουσικής. Τα Wi-Fi + Cellular μοντέλα προσφέρουν έως και 9 ώρες πλοήγησης στο διαδίκτυο, όταν χρησιμοποιηθεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Τέλος το Apple Pencil 2ης γενιάς μπορεί πλέον να εφάπτεται μαγνητικά επάνω στο περιμετρικό πλαίσιο της συσκευής και ταυτόχρονα να φορτίζει ασύρματα! Έτσι οι χρήστες μπορούν να έχουν το Apple Pencil πάντοτε μαζί τους, χωρίς τη χρήση κάποιας εξωτερικής θήκης μεταφοράς, πάντα φορτισμένο και έτοιμο προς χρήση.

Οι τιμές των νέων iPad Pro 2018 ξεκινάνε από τα $799 για το μικρότερο μοντέλο 11” (WiFi) με 64GB και τα $999 για το μικρότερο μοντέλο των 12.9” (WiFi) με 64GB. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποια χωρητικότητα μεταξύ των 64GB, 256GB, 512GB και 1TB, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα είναι Silver και Space Gray. Το προηγούμενο μοντέλο iPad Pro με οθόνη 10.5” θα συνεχίσει να διατίθεται από την Apple, ξεκινώντας από τα $649.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*