Το watchOS 5 με μια ματιά!

Παράλληλα με το iOS 12 η Apple την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε και το watchOS 5 για το Apple Watch. Έτσι λοιπόν η αυτόματη ανίχνευση γυμναστικής – η οποία θα είναι σε θέση να καθορίζει εάν αυτός γυμνάζεται, κάνοντας αυτόματη μέτρηση του καρδιακού παλμού και της κίνησης του χρήστη – θα προσφέρει άμεσα την δυνατότητα έναρξης της σχετικής δραστηριότητας.

Το watchOS 5 θα υποστηρίζει και δραστηριότητες όπως η γιόγκα και η πεζοπορία, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές στο υψόμετρο και τον παλμό της καρδιάς.

Με την νέα λειτουργία “Activity competition” οι χρήστες θα μπορούν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς και αυτός που θα συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους, θα ανακηρύσσεται νικητής στο τέλος της εβδομάδας.

Η λειτουργία Walkie-Talkie θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν push-to-talk μηνύματα μεταξύ τους, ενώ η εφαρμογή Podcasts θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν και να ακούσουν μουσική και audiobooks μέσω 3rd party εφαρμογών.

To watchOS 5 θα είναι συμβατό με τα Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 και Apple Watch Series 3 – με το Apple Watch 1ης γενιάς να μην λαμβάνει την σχετική αναβάθμιση – και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό το προσεχές φθινόπωρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*