Μήπως το iOS 11 σκοτώνει την μπαταρία σας;

Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες σχετικά με την διάρκεια ζωής των συσκευών που τρέχουν το νέο iOS 11, κάνοντας λόγο για αισθητή μείωση. Εμείς εγκαταστήσαμε το νέο λειτουργικό – στην τελική του έκδοση για το ευρύ κοινό – σε όλες μας τις συσκευές και είδαμε πραγματικά μια μικρή διαφορά, η οποία όμως με τις ημέρες έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Μήπως σας έχει απασχολήσει και εσάς αυτό το πρόβλημα;

Τι μπορεί λοιπόν να συμβαίνει; Με την εγκατάσταση, το νέο λειτουργικό θα πρέπει να εκτελέσει μια σειρά από λειτουργίες στο background, κάτι που απαιτεί φυσικά και παραπάνω ενέργεια. Έτσι λοιπόν μπορεί εσείς να μην ασχολείστε με την συσκευή σας, αλλά αυτή αρχικά θα είναι σίγουρα απασχολημένη. Η κατάσταση θα βελτιωθεί από μόνη της, χωρίς την δική σας παρέμβαση.

Αν θέλετε κάποια βοήθεια ή έχετε κάποια απορία, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε το Help Desk μας πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*