Αυτό είναι το Apple Watch 3 [Video]

Η εταιρεία από το Cupertino δεν σταμάτησε μόνο στα τηλέφωνα και μαζί με το iPhone X και τα iPhone 8/8 Plus παρουσίασε το νέο Apple Watch series 3 με LTE, το οποίο διαθέτει αυτόνομη σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Πλέον δεν θα είναι απαραίτητη η σύνδεσή του με κάποιο iPhone και έτσι για παράδειγμα οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις, αλλά και να έχουν διαθέσιμα για stream…

…τα – περισσότερα από – 40 εκατομμύρια τραγούδια του Apple Music, απευθείας στα Airpods τους, χωρίς την… βοήθεια του iPhone. Το Apple Watch series 3 έρχεται με νέο dual-core επεξεργαστή ο οποίος είναι 70% ταχύτερος σε σχέση με τον επεξεργαστή του προηγούμενου μοντέλου αλλά και ταχύτερο βοηθό Siri, που πλέον μπορεί και μιλάει! Στα ενδότερα τώρα υπάρχει το νέο custom Apple W2 wireless chip για τις Wi-Fi και BlueTooth συνδέσεις.

Introducing Apple Watch Series 3 with cellular. Stay connected, even when you’re away from your phone. Order September 15.

To Apple Watch Series 3 θα γίνει διαθέσιμο προς πώληση στις 15 Σεπτεμβρίου, με τις παραδόσεις να φτάνουν στα ράφια στις 22 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, με και χωρίς σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας:

– Apple Watch Series 3 Cellular: $399
– Apple Watch Series 3: $329

People reach out to Apple all the time to say how Apple Watch is helping them live healthier lives. Here, real customers read the actual stories they shared.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η συσκευή απαιτεί μια ειδική Sim και φυσικά ξεχωριστό πρόγραμμα από το εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να δείτε ποιοι πάροχοι υποστηρίζουν το Apple Watch series 3 LTE, πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links, αλλά και να δείτε όλα τα βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*