Αυτό είναι το νέο iPhone 8/8 Plus [Video]

Μαζί με το iPhone X, η εταιρεία από το Cupertino παρουσίασε τα νέα iPhone 8/8 Plus. Η πρώτη ματιά παραπέμπει στο προηγούμενο μοντέλο, αλλά οι διαφορές είναι αρκετές. Μία από τις σημαντικές αλλαγές είναι η γυάλινη οπίσθια επιφάνεια που διαθέτουν και έτσι πλέον μπορούν και υποστηρίζουν ασύρματη/επαγωγική φόρτιση. Όπως και στην περίπτωση του iPhone X, τα iPhone 8/8 Plus “φοράνε”…

…τον 6-πύρηνο επεξεργαστή A11 Bionic ο οποίος είναι 25% ταχύτερος σε σχέση με τον προγενέστερο A10 των iPhone 7/7 Plus και ο οποίος παίρνει σημαντικές βοήθειες από το πρώτο GPU chip που έχει σχεδιάσει η Apple. Και οι κάμερες των συσκευών όμως έχουν αναβαθμιστεί με νέους, μεγαλύτερους αισθητήρες, οι οποίοι δέχονται 83% περισσότερο φως, ενώ διαθέτουν νέα, βελτιωμένα φίλτρα θορύβου.

iPhone 8 and iPhone 8 Plus. A new durable glass design and Retina HD display with True Tone. Wireless charging, augmented reality, and even better cameras. A11 Bionic, the most powerful and smartest chip in a smartphone. And introducing Portrait Lighting on iPhone 8 Plus. A new generation of iPhone.

Τέλος οι νέες Retina HD οθόνες έχουν αναβαθμιστεί με την προσθήκη της τεχνολογίας True Tone ενώ και τα ηχεία προσφέρουν 20% μεγαλύτερη ένταση ήχου. To iPhone 8 θα διατεθεί προς πώληση στην αγορά στις 22 Σεπτεμβρίου, με τις παραγγελίες να ξεκινάνε στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν μια εβδομάδα μετά, στις 29 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η λίστα με τις τιμές των 2 εκδόσεων:

– iPhone 8 64GB: $699
– iPhone 8 256GB:$849

– iPhone 8 Plus 64GB: $799
– iPhone 8 Plus 256GB: $949

Σε ότι αφορά τις τιμές στην Ελλάδα τώρα… μείνετε συντονισμένοι στην συχνότητα της iAppsHellas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*