Αυτό είναι το νέο iPhone X [Video]

Η ναυαρχίδα της Apple είναι πλέον το iPhone X. Θα ασχοληθούμε λοιπόν αρχικά με αυτή την συσκευή, η οποία έχει το μέγεθος του iPhone 8 των 4.7 ιντσών, αλλά προσφέρει μια τεράστια Super Retina οθόνη στις 5.8 ίντσες, με 2426×1125 ανάλυση & 458 ppi και υποστηρίζει HDR 10, Dolby Vision και τεχνολογία True Tone. Πρώτη σημαντική αλλαγή είναι η απουσία του Home button και πλέον η ταυτοποίηση του χρήστη…

…γίνεται με την βοήθεια του Face ID – μίας νέας τεχνολογίας βιομετρικής ταυτοποίησης, μέσω 3D scanning προσώπου, που χρησιμοποιεί την πρόσθετη 3D/IR κάμερα που διαθέτει το iPhone X. Ο χρήστης ενεργοποιεί την οθόνη με ένα άγγιγμα και το ξεκλείδωμα του iPhone X γίνεται απλώς με μια… ματιά!

Το Face ID λειτουργεί ακόμη και χωρίς ιδιαίτερο φως, ενώ μαθαίνει να αναγνωρίζει τον χρήστη και τις καθημερινές αλλαγές στο πρόσωπό του! Οι λειτουργίες του Home Button έχουν αντικατασταθεί από χειρονομίες αλλά και από το Power Button – μέσω του οποίου ενεργοποιείται και ο ψηφιακός βοηθός Siri. Με την βοήθεια των gestures, το Face ID δένει αρμονικά με το νέο λειτουργικό και προσφέρει την μέγιστη εμπειρία χρήσης.

All screen. Introducing Face ID so you can unlock with a look. A11 Bionic, the most powerful and smartest chip ever in a smartphone. Radically new cameras with Portrait Lighting. Wireless charging, animojis and augmented reality. Meet iPhone X. Say hello to the future. Learn more at http://apple.co/2f2ujYA

Σημαντικό ρόλο στην απόδοση της συσκευής παίζει φυσικά και ο νέος επεξεργαστής Α11, ο οποίος διαθέτει 6 πυρήνες – 2 Monsoon υψηλής απόδοσης & 4 Mistral χαμηλής απόδοσης με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Η χαμηλή ενεργειακή απόδοση του προσφέρει 2 επιπλέον ώρες λειτουργίες στο iPhone X, σε σχέση με το iPhone 7!

It’s all screen. Face ID lets you unlock with a look. Portrait Lighting lets you define the light in a scene. Wireless charging. Augmented reality. A11 Bionic, the most powerful and smartest chip ever in a smartphone. This is iPhone X. Say hello to the future.

Σε ότι αφορά τις κάμερες τώρα, η συσκευή πλέον διαθέτει 3 κάμερες:

– Οπίσθια κάμερα στα 12Mpx με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K στα 60fps και 1080p στα 240fps.
– Εμπρόσθια κάμερα στα 7MPx με δυνατότητα καταγραφής 1080p στα 30fps.
– 3D/IR κάμερα στα 1312×1104.

Το flash αναβαθμίζεται σε quad LED True Tone και η οπίσθια dual κάμερα του iPhone X αλλάζει σε κάθετη διάταξη. Η συσκευή υποστηρίζει τεχνολογία ασύρματης/επαγωγικής φόρτισης και η πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP67. Το iPhone X θα γίνει διαθέσιμο σε 2 χρώματα – Space Grey & Silver – και σε 2 εκδόσεις των 64GB και 256GB. Οι παραγγελίες ξεκινάνε στις 27 Οκτωβρίου και οι πρώτες αποστολές θα φτάσουν στα ράφια στις 3 Νοεμβρίου – ημερομηνία που περιλαμβάνει και την Ελλάδα!. Παρακάτω θα βρείτε τις τιμές των συσκευών:

– iPhone X 64GB: $999
– iPhone X 256GB: $1149

Σε ότι αφορά τις τιμές στην Ελλάδα, θα σας ενημερώσουμε με την πρώτη ευκαιρία. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link και να δείτε όλα τα βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*