Τίτλοι τέλους για το Apple Music Festival…

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα events της εταιρείας από το Cupertino ήταν το Apple Music Festival. Μιλάμε για μια σειρά από συναυλίες στις οποίες έκαναν την εμφάνισή τους αστέρια της σύγχρονης μουσικής όπως οι Muse, η Lady Gaga και ο Elton John. Και λέμε ήταν… καθώς το Music Business Worldwide ανέβασε ένα σχετικό post, μέσω του οποίου η Apple επιβεβαιώνει την ακύρωσή του.

Apple has confirmed to MBW that it will no longer be hosting the annual Apple Music Festival at London’s Roundhouse.

The UK event officially became the Apple Music Festival in 2015 as part of a rebranding away from its original name of the iTunes Festival.

The annual show was first held in 2007 – typically running for a month at a time with concerts every night, and tickets going to competition winners.

Το event ξεκίνησε το 2007 σαν iTunes Festival με διάρκεια 30 ημερών και το 2015 μετονομάστηκε σε Apple Music Festival, με πρόγραμμα 10 ημερών. Η εταιρεία δεν υποβιβάζει το ενδιαφέρον της για την μουσική, απλώς φαίνεται πως θα προσπαθήσει να υποστηρίξει διαφορετικά events.

Περισσότερα για το Apple Music Festival θα βρείτε πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*