Επτά χρόνια iAppsHellas!

Τι ημέρα και η σημερινή! Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια ανεβάσαμε το πρώτο μας άρθρο, κάνοντας έτσι την παρθενική μας προσπάθεια για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους του iOS στην Ελλάδα. Και αυτή την χρονιά είχαμε μια σειρά από επιτυχημένες συνέργειες, δημιουργώντας νέες υλοποιήσεις και συνεχίζοντας της εκπαιδευτική μας δράση. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα σύντομο απολογισμό:

Η iAppsHellas πέραν του blog, υλοποιεί για το iOS και το Android και τα τελευταία χρόνια έχουμε ανεβάσει μια σειρά από διάφορα projects, άλλα με το δικό μας Developer Account και άλλα για λογαριασμό τρίτων. Είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε μια ολοκληρωμένη σχεδίαση και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή – χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες αιχμής -, η οποία θα ικανοποιεί τις ανάγκες και θα μπορεί να πετύχει τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε.

Σε ότι αφορά την εκπαίδευση τώρα, την σεζόν 2016-2017 είχαμε την χαρά να προσφέρουμε ένα ανανεωμένο περιεχόμενο καλύπτοντας την γλώσσα Swift, το Xcode 8 και το iOS 10, ενώ οι συμμετέχοντες γνώρισαν τη μοναδική εμπειρία που μόνο η Apple μπορεί να προσφέρει, αφού είχαν σε αποκλειστική διάθεσή τους όλη την ύλη του σεμιναρίου στο iTunes U!

Μέσω του iTunes U οι εκπαιδευτές μπορούν πλέον να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να διαχειρίζονται ολόκληρα μαθήματα – ακόμη και απευθείας στο iPad τους -, ενώ οι μαθητές είναι σε θέση μεταξύ των άλλων να ξεκινήσουν μια συζήτηση αλλά και να κάνουν κάποιες σχετικές ερωτήσεις, λαμβάνοντας τις σχετικές ενημερώσεις ακόμη και μέσω Push Notifications.

Το υλικό των μαθημάτων στην δική μας περίπτωση προερχόταν από διάφορες πηγές και μεταξύ των άλλων περιελάμβανε τα αναλυτικά παραδείγματα του κώδικα που παρουσιάσαμε στα σεμινάρια, τα links των σχετικών βιβλίων που έχει κυκλοφορήσει η Apple και μια σειρά από δικές μας υλοποιήσεις, που είναι ήδη διαθέσιμες στο AppStore.

Για μία ακόμη φορά πρωτοπορήσαμε στον Ελληνικό χώρο και προσφέραμε σε συνεργασία με την Enginius, διαδικτυακά hands-on webinars, δίνοντας έτσι την δυνατότητα της εκμάθησης σε όλους τους ενδιαφερόμενους, από την ευκολία του γραφείου ή του σπιτιού τους.

Επιπλέον η επιτυχημένη συνεργασία μας με το iStorm συνεχίστηκε, καθώς μια σειρά από σεμινάρια σχετικά με το Xcode πραγματοποιήθηκαν στους άρτια εξοπλισμένους χώρους σεμιναρίων της εταιρείας, τόσο στην Πλατεία Κολωνακίου, όσο και στο Golden Hall.

Φυσικά εξακολουθούμε να σας ενημερώνουμε για τα διάφορα νέα του χώρου, ενώ και φέτος δώσαμε μεγάλη έμφαση στις μουσικές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο iOS, μεταφέροντάς σας τις προσωπικές μας εντυπώσεις από τα διαθέσιμα apps. Κλείνοντας θα θέλαμε ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας και ελπίζουμε πως θα σας κρατάμε συντροφιά και την επόμενη χρονιά, μέσα από τις σελίδες του blog μας, μέσα από την iOS εφαρμογή, αλλά και μέσα από την παρουσία μας στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Χρόνια πολλά iAppsHellas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*