Δείτε ένα απλό δείγμα του ARKit [Video]

Πριν από κάποιο καιρό σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό post για τον ενθουσιασμό μας σχετικά με το νέο ARKit, μέσω του οποίου θα μπορούμε να ενσωματώσουμε στις υλοποιήσεις μας δείγματα επαυξημένης πραγματικότητας που θα επιτρέπουν την ζωντανή προβολή ενός φυσικού περιβάλλοντος, του οποίου όμως η πραγματικότητα θα είναι επαυξημένη με την προβολή εικονικών αντικειμένων.

Ένα απλό παράδειγμα μιας τέτοιας υλοποίησης μπορείτε να δείτε στο παρακάτω post του Jelmer Verhoog στο Twitter, ο οποίος σαν UX Designer / 3D Developer είναι σε θέση να δει πως θα είναι το αυτοκίνητο που περιμένει, πριν ακόμη το παραλάβει. Αν αυτά είναι τα πρώτα δείγμα στις beta εκδόσεις, τότε τι θα πρέπει να περιμένουμε μόλις κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό;

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ήδη δοκιμάσει το νέο Xcode 9 beta και είναι πιθανό σύντομα να ανεβάσουμε ένα δικό μας παράδειγμα. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*