Νέος κύκλος σεμιναρίων Ανάπτυξης Εφαρμογών για το iOS

Η iStorm, η μοναδική Apple Premium Reseller αλυσίδα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Enginius και την iAppsHellas, διοργανώνει νέο κύκλο Σεμιναρίων Δημιουργίας και Ανάπτυξης Εφαρμογών για iPhone και iPad, από τη Τρίτη 20 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017. H τελευταία έκδοση του Xcode, η ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone και iPad με τη χρήση των Unified Storyboards…

…οι δυνατότητες της γλώσσας προγραμματισμού Swift, αλλά και η σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud, είναι λίγα μόνο από τα νέα θέματα που εμπλουτίζουν το Σεμινάριο. Οι ώρες εκπαίδευσης είναι 8, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για περαιτέρω εμβάθυνση στα θέματα που θα αναπτυχθούν, ενώ υπενθυμίζουμε ότι καθώς η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φροντίσει εγκαίρως για την κράτηση θέσης.

Από την Τρίτη 20 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 18:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί η 8ωρη hands-on εκπαίδευση στο Xcode 8. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις Xcode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες.

Η παρακολούθηση της 8ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 80€ / άτομο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματος iStorm, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας, πατήστε εδώ, για να μπορέσετε να προπληρώσετε το σεμινάριο. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*