Νέα iPad Pro στις 10.5 και 12.9 ίντσες [Video]

Στο WWDC 2017 δεν παρουσιάστηκε μόνο το νέο iOS 11, αλλά και κάποιες νέες συσκευές όπως το HomePod, για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες. Κάποιες άλλες συσκευές όμως μπορεί να ενδιαφέρουν ακόμη περισσότερο και φυσικά αναφερόμαστε στα νέα iPad Pro στις 10.5 και 12.9 ίντσες. Έτσι λοιπόν το νέο iPad Pro με οθόνη 10.5 ιντσών και ανάλυση 2224 x 1668 pixels, έρχεται με τον επεξεργαστή A10x

…ακόμη πιο ελαχιστοποιημένα περιθώρια οθόνης και καλύτερη οθόνη από τους προκατόχους του. Θα σταθούμε λίγο στην οθόνη και θα αναφέρουμε πως με την χρήση της τεχνολογίας ProMotion, η ταχύτητα απόκρισης του Apple Pencil μειώνεται στα 20 ms, ενώ έχει τη δυνατότητα να αυξάνει δυναμικά την συχνότητα ανανέωσης από 24Hz σε 48Hz και σε 120Hz, ανάλογα το περιεχόμενο.

Σε ότι αφορά τα γραφικά τώρα, το ανανεωμένο A10x Fusion chip του νέου iPad Pro, είναι σε θέση να αυξήσει την απόδοση CPU & GPU κατά 40% σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα! Τέλος και οι κάμερες έχουν βελτιωθεί και πλέον η νέα συσκευή προσφέρει 12MP με optical image stabilization – διαθέτοντας τους sensors του iPhone 7 – για την πίσω κάμερα και 7MP FaceTime HD για την μπροστά κάμερα.

Το νέο iPad Pro στις 10.5 ίντσες θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα (silver, space gray, gold, rose gold) και η τιμή του θα αρχίζει από τα $649 για το μοντέλο 64GB Wi-Fi και από τα $779 για το μοντέλο 64GB Wi-Fi + Cellular. Το νέο 12.9” iPad Pro αναβαθμίζεται προσφέροντας ότι και ο μικρός αδελφός του, σε μεγαλύτερη οθόνη, ενώ η τιμή του θα αρχίζει από τα $799 για το μοντέλο 64GB Wi-Fi και από τα $929 για το μοντέλο 64GB Wi-Fi + Cellular.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες συσκευές θα βρείτε πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links. Σε ότι αφορά τιμές στην Ελλάδα και πιθανή ημερομηνία διάθεσης… stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*