Ο Tim Cook μιλάει σε YouTubers για την προσβασιμότητα…

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook πρόσφατα κάθισε για καφέ με κάποιους YouTubers και συζήτησε τα επιπλέον χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που προσφέρει η εταιρεία από το Cupertino, με την ευκαιρία της Global Accessibility Awareness Day – που φέτος έπεσε στις 18 του Μάη. Στο πρώτο βίντεο του θέματος μπορείτε να δείτε την κουβέντα του Tim Cook με τον James Rath.

This week I sat down with CEO of Apple, Tim Cook, to discuss topics around Accessibility. May 18th, 2017 is Global Accessibility Awareness Day to promote inclusion when it comes to creating products, content, or experiences for everyone.

Apple Accessibility: https://www.apple.com/accessibility/
Apple HomeKit: https://www.apple.com/ios/home/

Ταυτόχρονα η εταιρεία έκανε διαθέσιμη και μια σειρά από βίντεο τα οποία εξηγούν πως οι συσκευές της μπορούν να βελτιώσουν την πρόσβαση σε περιπτώσεις όπου παλαιότερα κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό. Μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα βίντεο στο σχετικό playlist που αναρτήσαμε στο παρόν θέμα.

Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links, αλλά και να δείτε όλα τα βίντεο της Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*