Πόσο… iOS 10 έχουμε στην Ελλάδα;

Κάποιος φίλος της iAppsHellas ενδιαφέρθηκε για το CarPlay και μας ρώτησε κατά πόσο θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα, στο νέο του αυτοκίνητο. Γενικότερα, το iOS 10 έρχεται με μια σειρά από ενσωματωμένες ευκολίες και νέες δυνατότητες, οι οποίες μπορεί να είναι διαθέσιμες σε κάποια χώρα, αλλά να μην είναι διαθέσιμες σε κάποια άλλη. Θέλετε να μάθετε ποια features είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα;

iOS Feature Availability – Some iOS 10 features are not currently available in every region or language. Choose a feature below to see if it’s supported in your region and language.

Τότε δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ και να δείτε την σχετική λίστα με όλα τα features, αλλά και με την διαθεσιμότητα αυτών ανά χώρα. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

5 comments

 • 05/04/2017 at 14:44 // Reply

  Ευχαριστουμε πολύ

 • 04/04/2017 at 14:23 // Reply

  To carplay λειτουργεί μια χαρά στην Ελλάδα, παρόλο που δεν το αναφέρει στο site της ακόμη. Λειτουργεί η υπηρεσία τηλεφώνου, χαρτών με σημεία ενδιαφέροντος (εντοπίζει πλεον εστιατόρια, cafe, φαρμακεία, κλπ), music/ipod, spotify & sms. Για τα μηνύματα sms εμφανίζει την ειδοποίηση στο πάνω μέρος της οθόνης του στερεοφωνικού και αν το πατήσεις σου εκφωνεί το μήνυμα και το όνομα του αποστολέα και σε ρωτάει αν θες να κάνεις reply (όλα όμως στα αγγλικά, τα ελληνικά μηνύματα τα διαβάζει σαν …greeklish).

  Το χρησιμοποιώ σε ένα Kenwood DDX8016DABS που έχω εγκαταστήσει στο KIA ceed μου. Το τηλέφωνο συνδέεται με το καλώδιο που υπάρχει μέσα στο ντουλαπάκι και μετά …το ξεχνάς. Υπάρχει εξωτερική GPS κεραία στο ταμπλό που συνδέεται με το kenwood και έτσι το iphone λαμβάνει σωστό GPS σήμα ενώ είναι στο ντουλαπάκι. Επίσης εγκαταστάθηκε και ένα μικρόφωνο στον ουρανό εκεί που ξεκινάει ο πίσω καθρέπτης για τις φωνητικές εντολές.

  Προφανώς 100% θα λειτουργούν όλα σωστά όταν -και αν- αποκτήσει η siri Ελληνική γλώσσα!

  • 04/04/2017 at 17:13 // Reply

   Ωραίος! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση…

 • 14/03/2017 at 21:39 // Reply

  Μόλις πήρα το Tiguan κ το car play παίζει. Οι χάρτες είναι τρομερή ευκολία αλλά δουλεύουν μόνο αυτοί της apple που δεν είναι ότι καλύτερο.

 • 14/03/2017 at 20:03 // Reply

  Αρα,δυστυχώς, επιβεβαιώνεται ο φόβος μου: Η Apple δεν διαθετει το Apple Car Play στην Ελλάδα, όποτε όλη η φιλολογία γι αυτο και ποια μοντελα το διαθετουν είναι, δυστυχώς , άκυρη. Κρίμα.
  Εκτός και αν, παρ ολα αυτα, καποιες υπηρεσιες του λειτουργουν. Παρακαλώ, αν κάποιος εχει ενλειτουργια Apple CarPlay στο αυτοκινητό του στην Ελλάδα,ας γράψει ένα σχόλιο προς ενημερωση όλων μας, ευχαριστώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*