Δείτε και ακούστε το iRig Acoustic Stage [Video]

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για το iRig Acoustic Stage, την υλοποίηση της IK Multimedia για τους φίλους της ακουστικής κιθάρας. Μεταξύ των άλλων η λύση της εταιρείας μας επιτρέπει να συνδέσουμε την κιθάρα μας απευθείας σε Mac, PC, iPhone & iPad – με την χρήση της ενσωματωμένης κάρτας ήχου -, να προχωρήσουμε σε feedback cancellation, αλλά και σε συνδυασμό των piezo μαγνητών με το μικρόφωνο.

iRig Acoustic Stage is a patented, revolutionary digital microphone system that makes your guitar sound exactly as if it was captured with a classic recording studio setup, giving you full rich studio-quality sound.

Η IK Multimedia έχει ετοιμάσει μια σειρά από βίντεο μέσα από τα οποία μπορείτε να καταλάβετε πως λειτουργεί το iRig Acoustic Stage, τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*