Η Apple κυριαρχεί στην κερδοφορία των smartphones!

Παρά την απουσία του Steve Jobs, η εταιρεία από το Cupertino έχει θέσει τις βάσεις για αρκετά ακόμα χρόνια στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και αυτό επιβεβαιώνεται από την τελευταία έρευνα της Strategy Analytics. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της έρευνας, η Apple κατάφερε να αποκομίσει το 79,2% των συνολικών κερδών της παγκόσμιας βιομηχανίας των smartphones για το περασμένο έτος!

Apple Inc. captured 79.2 percent of global smartphone profits last year, according to the latest research by Strategy Analytics on Wednesday, highlighting the US technology giant’s ability to maximize pricing and minimize production costs. The global smartphone industry was estimated to have posted total operating profits of $53.7 billion last year, with Apple’s operating profit standing at $44.9 billion, the research showed.

Η παγκόσμια βιομηχανία των smartphones εκτιμάται πως κατέγραψε συνολικά $53.7 δις λειτουργικά κέρδη μέσα στο 2016, με τα λειτουργικά κέρδη της Apple να ανέρχονται σε $44.9 δις – την στιγμή που ο τομέας των smartphone της Samsung σημείωσε λειτουργικά κέρδη $8.3 δις το περασμένο έτος, καταλαμβάνοντας μόλις το 14,6% της πίτας.

Η έκθεση δημοσιεύτηκε χθες και μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στο koreaherald, πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*