Έρχονται τα City Guides από το Facebook…

Το Facebook ξεκίνησε πρόσφατα να κάνει διαθέσιμο ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται City Guides στην εφαρμογή για το iOS. Πρόκειται για μια καινούργια λειτουργία που προσφέρει τουριστικές πληροφορίες για διάφορες πόλεις, οι οποίες είναι βασισμένες στις εμπειρίες των “φίλων” του κάθε χρήστη. Προς το παρόν πάντως, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη σε έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών.

Facebook might be getting into the tourism market. The social media giant has introduced a new feature that aims to give users suggestions for events and places to visit in numerous cities across the globe. Called ‘City Guides,’ the functionality will suggest and possibly send notifications about tourist attractions you might be interest in attending. It will also show friends attending the same events so you can easily find someone to accompany you.

Αυτό αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του thenextweb, το οποίο μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. Επιπλέον, πέρα από τις τοποθεσίες για τις οποίες ο χρήστης θα μπορεί να πάρει πληροφορίες επιλέγοντας την κάθε πόλη, η εφαρμογή θα τον ενημερώνει για όλα τα επερχόμενα events.

Για την ώρα αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στους Έλληνες χρήστες, ενώ aν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*