Συγκινητική η νέα διαφήμιση της Apple [Video]

Άλλη μία νέα διαφήμιση έγινε διαθέσιμη πρόσφατα από την Apple και αυτή την φορά η εταιρεία από το Cupertino κατάφερε να μας συγκινήσει, καθώς μέσα από το συγκεκριμένο κλιπ, μας δείχνει πως βλέπουν τον κόσμο οι άνθρωποι με δυσκολίες στην καθημερινή τους συνδιαλλαγή. Με την βοήθεια των λειτουργικών της εταιρείας, αλλά και με την χρήση των διαφόρων περιφερειακών, η απομόνωση μεταμορφώνεται σε επικοινωνία.

switchcontrol

We believe that technology should be accessible to everyone — including Sady Paulson, who uses Switch Control on a Mac to share her thoughts on doing what you love. Learn more about our products and built-in accessibility features at http://www.apple.com/accessibility

Η Apple έχει προσθέσει εδώ και χρόνια πολλές επιπλέον δυνατότητες για τους συνανθρώπους μας που παρουσιάζουν τέτοιες δυσκολίες και περισσότερες πληροφορίες για τις νέες προσθήκες θα βρείτε πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*