Αυτό είναι το νέο Apple Watch Series 2! [Video]

Στην χθεσινή παρουσίαση το ενδιαφέρον του κοινού τράβηξε και το νέο Apple Watch Series 2. Η νέα έκδοση της συσκευής διαθέτει ενσωματωμένο GPS, είναι αδιάβροχο έως και τα 50 μέτρα, ενώ διαθέτει και νέο αναβαθμισμένο dual-core επεξεργαστή S2, που είναι 50% ταχύτερος σε σχέση με τον S1 του πρώτου μοντέλου, κάτι που σε συνεργασία με το watchOS 3, κάνει την απόκρισή του πραγματικά άμεση.

applewatch2

Το Apple Watch Series 2 θα γίνει διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις Aluminum, Stainless Steel και Ceramic και θα συνοδεύεται από μια σειρά από νέα αξεσουάρ, ενώ μία ειδική έκδοση σε συνεργασία με την Nike, το Apple Watch Nike+ θα κυκλοφορήσει στοχεύοντας κυρίως σε όσους έχουν βάλει το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους.

Μερικά άλλα τεχνικά στοιχεία της συσκευής είναι η νέα GPU με διπλάσια απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, ενώ η νέα οθόνη έρχεται με διπλάσια φωτεινότητα (1000nits) σε σχέση με την οθόνη του πρώτου μοντέλου. Πρόκειται για την πιο φωτεινή οθόνη που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Apple, καθιστώντας ευκρινή την οθόνη ακόμη και την πιο ηλιόλουστη ημέρα.

Η τιμή του Apple Watch Series 2 θα ξεκινάει από τα 369 Ευρώ, ενώ το αρχικό μοντέλο Apple Watch το οποίο θα αναβαθμιστεί με τον νέο dual-core επεξεργαστή S2 και θα μετονομαστεί σε Apple Watch Series 1, θα κοστίζει 269 Ευρώ. Τέλος το watchOS 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου, μαζί με το iOS 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*